Fusion Nederland opent Concept Store in Naaldwijk

Concept Store FusionFusion Nederland opent op 4 september een Concept Store voor het Deense kledingmerk in Naaldwijk. De opening wordt mede verzorgd door Marco Hoogenraad, die door Fusion gesponsord wordt.

“Als enthousiaste en fanatieke wedstrijdatleten vinden wij het belangrijk dat je de hoogwaardige en functionele topkleding van Fusion kan voelen en uiteraard kan passen. Ook willen wij je op een professionele manier adviseren in een omgeving en sfeer waar de duatleet, triatleet, fietser en hardloper even kan ontsnappen aan onze drukke en snelle maatschappij. Gewoon alleen genieten van onze prachtige duursport of het drinken van een heerlijk kop koffie, thee of fruit smoothie en luisteren naar de prachtige verhalen die iedere sporter heeft”, aldus Ronald de Graaf van Fusion Nederland.

“De hedendaagse triatleet, fietser of hardloper stelt steeds hogere eisen als het gaat om sportkleding en bijbehorende accessoires. De kleding moet een onderscheidend design hebben, de pasvorm moet als een tweede huid aanvoelen en de kleding moet vooral slimme functionaliteiten bevatten. Kortom de sporter is op zoek naar kwalitatief hoogwaardige producten die continue verbeterd en geoptimaliseerd worden. Persoonlijk advies en een uitstekende service spelen hierbij een belangrijke rol.”

De Fusion Concept Store is vanaf 4 september 17.00 uur iedere donderdagavond (van 17 tot 21 uur) en zaterdagochtend (van 9 tot 12 uur) geopend. Naast de Fusion-kleding kan men daar ook terecht voor gebruiks- trainings- of voedingsadvies.

Bronnen / Links:
- Fusion Concept Store

Reageer

Reageren? Graag! Maar hou je wel aan onze huisregels.

3 reacties

 1. Marco Hoogenraad - 28 augustus 2014:

  Fusion Nederland Concept Store
  Slotenmakerstraat 37
  2672 GC Naaldwijk
  Nederland

 2. Redactie - 27 augustus 2014:

  @Niels: klik

 3. Niels - 27 augustus 2014:

  Leuk! Adres…?

»
«