Ruud de Haan treedt terug uit bestuur Stichting Triathlon Limburg

Ruud de Haan - Triathlon MaastrichtSTEIN - Vandaag werd bekend gemaakt dat Ruud de Haan op eigen verzoek terugtreedt als bestuurslid van Stichting Triathlon Limburg. Het besluit was al ruim voor aanvang van de Ocean Lava triathlon van Stein genomen, maar werd vandaag pas naar buiten gebracht.

De combinatie van gezin, een drukke baan, zijn speakerwerk bij een groot aantal triathlons door het seizoen heen en het mede-organiseren van de wedstrijden in Limburg (op 200 km afstand van zijn eigen woonplaats) waren niet meer te combineren, zeker gezien de ambitie van de stichting om in de toekomst de activiteiten verder uit te breiden.

Het terugtreden van De Haan als bestuurslid staat geheel los van de vriendschappelijke band die bestaat tussen hem en de rest van het bestuur, en die zal ook blijven bestaan.

Naast het feit dat De Haan al jarenlang als speaker bij de triathlon van Stein actief was, heeft hij zich in 2011 (samen met Frank Heldoorn en Harrie Impelmans) hard gemaakt voor het terug op de kalender brengen van de wedsdtrijd, die in dat jaar op het allerlaatste moment niet doorging.

Reageer

Reageren? Graag! Maar hou je wel aan onze huisregels.

3 reacties

 1. JeroenK - 1 juli 2014:

  zal best een goede vent zijn
  maar er treden jaarlijks vele mensen terug uit een stichting. Waarom is dit nu wel nieuws?

 2. Jos Alberts - 27 juni 2014:

  Het kan niet genoeg onderstreept worden hoezeer STL de inspanningen van Ruud op prijs heeft gesteld en dit nog steeds doet ! Ook op persoonlijk vlak een zeer hechte band met de mensen binnen de organisatie !

 3. niels - 27 juni 2014:

  Woont Ruud niet heel dicht bij de (op dit moment niet meer bestaande) triathlon Dirksland? :)