Kijkje achter de schermen van Team4Talent

T4THUISSEN - Team4Talent heeft een korte video uitgebracht waarin de teamleden en de begeleiding van Team4Talent worden gevolgd in hun voorbereidingen tijdens het wedstrijdweekend van het NK sprinttriathlon in Amsterdam. Een kijkje achter de schermen dus.

De film bevat unieke beelden van onder andere de parcoursverkenning, de atleten op de massagetafel bij chiropractor Sander Daams en elementen uit de teambespreking. Op de beelden van de wedstrijddag is ook te zien hoe de coaches zich voorbereiden en hoe zij de atleten aanmoedigen en van informatie voorzien.

Team4Talent hield tijdens dit Nederlands Kampioenschap de ongeslagen status vast. Dit keer zorgde Jorik van Egdom voor de individuele overwinning; mede dankzij een teamprestatie.

Met deze film laat Team4Talent zien dat je winnen niet alleen doet. Daar is een team voor nodig. Een team van atleten en een team van begeleiders en ondersteuning. Overigens is deze minidocumentaire van de triathlon van Amsterdam te beperkt om alle crewmembers en atleten van Team4Talent aan bod te laten komen.

Bronnen / Links:
- Eddy Lamers
- Team4Talent

Reageer

Reageren? Graag! Maar hou je wel aan onze huisregels.

5 reacties

 1. kevin - 20 juni 2014:

  liefhebber van statistiek Mark. Interesse en benieuwdheid :-)
  Maar ik heb het intussen zelf opgezocht :-)
  zijn 6 overwinningen. (laatste is wel al lang geleden)

 2. Mark - 20 juni 2014:

  Wat is je punt Kevin?

 3. kevin - 19 juni 2014:

  Heeft hier niks mee te maken, maar weet er iemand hoeveel ironmanoverwinningen de nederlanders hebben?
  België zit aan 27
  dacht nederland 0, maar weet het niet zeker

 4. Peter - 19 juni 2014:

  Marco van der Stel (zonder T) staat 50ste in de WTS ranking. Rachel Klamer (zonder R, maar met L) staat 22ste in de WTS ranking en vorig jaar Europees Kampioen. Maaike Caelers (bijna goed gespeld) staat 43ste in de WTS ranking en heeft 3 WTS podium plaatsen. Jorik van Egdom werd in Capetown een-na-laatste.

  Your argument is invalid!

 5. JeroenK - 19 juni 2014:

  mooi filmpje van een goed georganiseerd team. Snap niet dat er bondscoach Erik van der Linden hier niet eens zijn oor te luisteren legt. Dat bondsteam mist de boot echt helemaal de laatste jaren. Zonde zou ik zeggen. Kramer en Van der Stelt doen het op zich prima en ook Calears heeft het talent alleen is dat wel erg dun allemaal. Van Egdom is nu al stukken beter en heeft niet voor zijn niks zijn opleiding gekregen bij Team4talent. Dus NBT neem een voorbeeld aan dit team.