Triathlonteam UnLtd presenteert zichzelf

Team UnltdROTTERDAM - Vorige week heeft het Rotterdamse Team UnLtd (unlimited) zich gepresenteerd in Theater Musica in Overschie. Het team is afkomstig vanuit triathlonvereniging Rijnmond, dat dit seizoen met een wildcard werd toegelaten tot de Eredivisie. Het elf atleten tellende team gaat komend seizoen meestrijden in de Lotto Eredivisie. Kopmannen in UnLtd zijn Richard de Groot, Carlo van den Bergh en Wardie van Wouw. Samen is dit drietal al goed voor al ruim 100 overwinningen in de afgelopen jaren.

Naast de Eredivisie komen de atleten uit in vele andere wedstrijden zoals de triathlons van Spijkenisse, Binnenmaas, Noordwijk en Almere. Daarnaast zullen Franck van Graas en Richard de Groot ook deelnemen aan de Ironmans in Lanzarote en Barcelona, en hopelijk Hawaii.

Team UnLtd heeft als doel het stimuleren van uitdagingen. Hun motto: ‘Denk, durf, doe en deel’ heeft nu al geleid tot successen in een aantal wedstrijden. UnLtd wil laten zien dat iedereen uitdagingen kan aangaan door te denken in mogelijkheden.

Het volledige team bestaat uit Wardie van Wouw, Richard de Groot, Carlo van den Bergh, Leon van der Wilde, Teun van der Meulen, Martijn van Proijen, Leonardu Nunes (Portugees, 18 jaar en uitkomend voor de Portugese selectie), Willem de Voogd (alleen open wedstrijden), Bob de Voogd (alleen open wedstrijden) en teammanager Olaf Brouwers.

Bronnen / Links:
- Olaf Brouwers
- Team Unltd

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

2 reacties

  1. Tom - 6 mei 2014:

    Op dezelfde avond werd ook het TVR dames team-1ste Divisie en het TVR heren team 2de Divisie gepresenteerd, TVR - een triathlon vereniging met 3 teams in 3 divisies - met recht = denk, durf, doe en deel!

  2. Sander - 6 mei 2014:

    Goed bezig Olaf!

«