Tri-Fa met twee teams aan de start in 1eDivisie

Tri-Fa teamMAASLAND - Dit jaar komt er zowel een heren- als een damesteam van het Beeldreclame Tri-Fa triathlonteam uit in de 1eDivisie. Het Beeldreclame Tri-Fa triathlonteam is vorig jaar opgericht met als hoofddoel om aandacht te vragen voor het Jeugd Sport Fonds (JSF) en hiervoor door middel van sponsoring geld in te zamelen. In 2013 hebben hierdoor dertig kinderen financiële ondersteuning ontvangen om toch te kunnen sporten, ondanks een financieel minder draagkrachtige thuissituatie.

Het Tri-Fa triathlonteam is in 2012 begonnen als initiatief van familie Nell uit Maasland. Inmiddels is het team uitgegroeid tot een volwaardig heren- en damesteam. De heren deden in 2013 al mee aan de 1eDivisie, en nu zullen ook de dames in 2014 hun beste beentje voor zetten.

Het damesteam bestaat uit Jacqueline Nell, Carola Nell, Jolanda Nell en Petra Aaldring. Het herenteam bestaat uit Dennis van de Worp, Marlo Moedig, Ton van Vliet, Mark Wilson, Pieter Aaldring en Ferry Blonk. Het team wordt aangevuld met een aantal ervaren invalkrachten.

Bronnen / Links:
- Pieter Aaldring
- Beeldreclame Tri-Fa triathlonteam

Reageer

Reageren? Graag! Maar hou je wel aan onze huisregels.