Paratriatlete zoekt guide voor Londen

Odette van DeudekomDe start van het internationale paratriathlonseizoen komt voor de Nederlandse selectie in zicht. Op 25 mei staat de eerste wedstrijd in het Franse Besancon op het programma. En meteen een week daarna moeten de atleten weer vol aan de bak in Londen. Bij beide wedstrijden kunnen belangrijke ITU ranking punten worden behaald. Saskia van den Ouden, Joleen Hakker en Odette van Deudekom zijn in Besancon de meeste ervaren Nederlandse deelnemers. Sjaak van den Berg en Geert Schipper zullen voor het eerst deelnemen aan een grote internationale wedstrijd.

Voor de tweede race in Londen is slechtziende atlete Odette van Deudekom met spoed op zoek naar een vrouwelijke teamgenote die met haar zwemt, fietst (op een racetandem) en loopt. Gezocht wordt een ervaren triatlete die (voorlopig eenmalig, maar wie weet…) mee wil doen met een prachtig evenement in het centrum van Londen op het Olympische parcours van 2012. Reacties mogen naar de bondscoach paratriathlon Bas de Bruin.

Reageer

Reageren? Graag! Maar hou je wel aan onze huisregels.