Wilmink Poedercoating nieuwe hoofdsponsor 1eDivisieteam Triotters

TriottersEINDHOVEN - Wilmink Poedercoating zal voor in ieder geval de komende twee seizoenen de officiële hoofdsponsor zijn voor het ambitieuze Eindhovense triathlonteam Triotters. Het bedrijf uit Valkenswaard is gespecialiseerd in totaaloplossingen voor oppervlaktebehandeling, waarbij poedercoating de focus heeft.

Directeur/eigenaar Dirk Wilmink, tevens actief lid van de Triotters, verwacht veel van zijn team. “Het is een mooie gelegenheid om enerzijds het team te stimuleren in hun ambitieuze plannen en anderzijds mijn bedrijf op een positieve manier onder de aandacht te brengen. We zullen met een vaster team werken dan het afgelopen jaar, toen we al enkele goede uitslagen hebben genoteerd met in iedere wedstrijd een atleet in de top-vier en een tweede plaats in de afsluitende teamestafette in Enschede. We willen iedere wedstrijd mee gaan doen om de winst, individueel en als team.”.

Het team zal uitkomen onder de naam Wilmink Poedercoating BV/Triotters. Vaste atleten in het team zijn aanwinst Waldo van Hemert, Feike Kanters, Leon van Poelwijk, Kevin Sleegers en Bram Schmitz. Kopman Sleegers kijkt uit naar de eerste wedstrijd in Enschede: “We hebben een vast en hecht team en met de hulp van Wilmink beschikken we nu ook over professionele en opvallende team outfits. Het is nu aan ons!”.

Bronnen / Links:
- Waldo van Hemert
- Triathlonvereniging ‘Triotters’, Eindhoven

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.