Vincent Böhm en Terrence Olaria versterken MDP-Karhu-Kipeo team

Vincent BöhmGEEL (BEL) - Afgelopen vrijdag was in Geel de presentatie van het Belgische MDP-Karhu-Kipeo triathlon team. Voor 2014 krijgen ze versterking van Terrence Olaria en Vincent Böhm. De twee leden van het Squadra Dolphin ZeroD Eredivisieteam hebben ervoor gekozen om, ter ondersteuning van hun vorm voor de Nederlandse Eredivisiewedstrijden, meer stayerwedstrijden te willen doen en daarbij dus de competitie te zoeken in de Flanders Cup. “In Nederland zijn we net gestart met de Eredivisie, België loopt een paar jaar voor. Om beter te worden is het voor mij wel een leerschool om hier te starten”, aldus Böhm.

In de onderstaande video’s interviewt de Belgische triathlonspeaker (en schrijver voor 3Athlon.be) Hans Cleemput de twee Nederlanders over de vergelijking tussen het Belgische niveau en de Nederlandse Eredivisie en de verwachtingen over het Belgische seizoen. Olaria: “In Nederland is het zwemmen belangrijk, hier in België wordt er dan weer ontzettend hard gefietst.”

Vincent Böhm:

Terrence Olaria:

Opvallend is dat de teamleden op Boardman zullen fietsen. Teammanager Joris Sels - de allerlaatste finisher van Almere vorig jaar - is exclusief distribiteur voor de fietsen van ex-geletruidrager en uurrecordhouder Chris Boardman.

Impressie van de volledige teampresentatie:

Bronnen / Links:
- Hans Cleemput
- Gazet van Antwerpen

Reageer

Reageren? Graag! Maar hou je wel aan onze huisregels.

Één reactie

  1. Jean-Pierre Fraussen - 26 maart 2014:

    Mooi team… maar niet teveel STALORDERS geven… gaan met die banaan!!!! Succes!!