Pim van den Bos maakt ‘rentree’ in Zaanstad

ZAANSTAD - Naast de vele rookies en ervaren atleten zal bij de Univé triathlon Zaanstad dit jaar ook een bijzondere atleet aan de start staan. Oud-triathlontopper Van den Bosch, in 1992 winnaar van de EmbrunMan en meervoudig Nederlands kampioen, zal namelijk zijn opwachting maken in het deelnemersveld. Twintig jaar na zijn laatste triathlon gaat hij de strijd aan met zijn dochters Roos (22) en Pien (14), maar nu volledig om de familie-eer. De winnaars van vorig jaar, Diederik Scheltinga en Lucienne Groenendijk, zijn ook weer allebei van de partij.

De editie van 2014 belooft wederom een mooi spektakel te worden op een vernieuwd en snel parcours. Met de medewerking van de Gemeente Zaanstad en Provincie Noord Holland is er een geheel verkeersvrij fiets en loopparcours uitgetekend waarbij er gefietst gaat worden op de N246 Provinciale weg. Hierdoor is een veilig en snel fietsparcours gegarandeerd en maakt het mogelijk om meer deelnemers toe te laten.

Bronnen / Links:
- Dennis Looze
- Univé triathlon Zaanstad

Reageer

Reageren? Graag! Maar hou je wel aan onze huisregels.

3 reacties

  1. Jeroen van Geelen - 22 maart 2014:

    Heeft iemand daar nog een foto van :-)

  2. Dennis - 21 maart 2014:

    Dat klopt, Pim maakte deel uit van Badgematic team, outfit zal waarschijnlijk iets anders zijn…

  3. Jeroen van Geelen - 21 maart 2014:

    Pim van de Bos dan graag in zijn ‘old school’ Badgematic outfit aan de start. Of zat hij niet in dat team destijds? Mijn geheugen twijfelt nu…..

  • Feedback / Tips?