NTB weer op zoek naar nieuw triathlontalent

Rachel KlamerNIEUWEGEIN - Net als vorig jaar organiseert de Nederlandse Triathlon Bond in samenwerking met het Nationaal Triathlon Trainingscentrum in Sittard, het Regionaal Triathlon Trainingscentrum in Almere en de drie opleidingsverenigingen in Aalsmeer, Groningen en Enschede dit voorjaar een aantal talentdagen. Dit keer staan er vijf gepland: in Almere (16 maart), Aalsmeer (23 maart), Sittard (6 april), Groningen (13 april) en Enschede (19 april). Naast jeugdatleten staan de talentendagen staan ook open voor para-sporters die een nieuwe uitdaging als triatleet aan willen gaan. Tijdens de talentendagen staan er een zwemtest (200 en 50 meter) en looptest (1500 en 200 meter) op het programma. Meer informatie is te vinden op de site van het Nationaal Triathlon Trainingscentrum www.ntc-triathlon.nl

Reageer

Reageren? Graag! Maar hou je wel aan onze huisregels.