Belgen domineren zwemloop Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - De veertiende zwemloop van Bergen op Zoom werd gewonnen door Filip van Craenenbroeck uit het Belgische Deurne. Het was de vijfde keer op rij dat een Belg de zwemloop rondom de Binnenschelde wist te winnen. Topzwemmer Van Craenenbroeck traint en woont het grootste deel van het jaar in Club La Santa op Lanzarote. In Bergen op Zoom bleef hij drievoudig winnaar Remy Vasseur ruimschoots voor. Ook bij de vrouwen een Belgische winnares: Lotte de Vet was veel te sterk voor twee Nederlandse triatletes van TV Breda.

UITSLAGEN 
ZWEMLOOP BERGEN OP ZOOM
(1Z - 10L)
MANNEN ------------------------------
 1 Filip Craenenbroeck  BEL  48.15
 2 Remy Vasseur         50.04
 3 Kris Vermeiren    BEL  50.49
VROUWEN -----------------------------
 1 Lotte de Vet     BEL 1.01.15
 2 Brigitte Tuinzaad     1.08.10
 3 Thea Segeren        1.08.46   
Bronnen / Links:
- Wim van den Broek, NTB-Persdienst

Reageer

Reageren? Graag! Maar hou je wel aan onze huisregels.