Heleen bij de Vaate derde in Meaux

MEAUX (FRA) – Heleen bij de Vaate is vandaag derde geworden op de duathlon van Meaux. De in Frankrijk woonachtige atlete moest vijf minuten inleveren op winnares Julie le Colleter, die de wedstrijd voor het derde jaar op rij won. Bij de mannen was de Belgische midden afstands atleet Glen Laurens de snelste. De internationale duathlon van Meaux is sinds jaar en dag in trek bij duatleten uit Europa. De Nederlandse duatleten Armand van der Smissen en Wim Nieuwkerk wonnen de wedstrijd allebei twee keer. Van der Smissen is met de nationale duathlonselectie op trainingsstage in Portugal. Bij de Vaate bereidt zich voor op de komende Ironmans.

UITSLAGEN 
DUATHLON MEAUX (FRA)
MANNEN ------------------------------
 1 Glen Laurens    BEL 1.11.27
 2 Julien Brazy    FRA 1.12.05
 3 Francois Humblet  FRA 1.12.42
VROUWEN -----------------------------
 1 Julie le Colleter  FRA 1.22.31
 2 Amandine Galindo  FRA 1.25.34
 3 Heleen bij de Vaate   1.27.51
Bronnen / Links:
- Wim van den Broek, NTB-Persdienst

Reageer

Reageren? Graag! Maar hou je wel aan onze huisregels.