Reünie vanwege tweede lustrum Frank Heldoorn Coaching

Frank Heldoorn staat Omroep Flevoland te woordHUIZEN - Op zaterdagochtend 19 april viert Frank Heldoorn zijn tienjarig bestaan als trainer/coach met bestaande coachees en oud-coachees. De zaterdagochtend zal gevuld worden met een sportieve activiteit, een terug- en vooruitblik én een presentatie van een nieuwe tool, waar de gehele duursportwereld van zal smullen. De locatie is nog niet vastgelegd, die zal pas later bekend gemaakt worden zodra de voormalig lange-afstandstopper zicht heeft op de uiteindelijke groepsgrootte. Een groot deel van zijn coachees-bestand heeft Heldoorn al kunnen bereiken, maar via Triathlon226 doet hij graag nog een oproep aan voormalig coachees waarvan hij geen actuele gegevens meer heeft om zich bij hem te melden. Oud-coachees die nog niet door Heldoorn zelf zijn benaderd, maar wel belangstelling hebben om deel te nemen, kunnen zich melden via info @ frankheldoorncoaching.nl

Bronnen / Links:
- Frank Heldoorn Coaching

Reageer

Reageren? Graag! Maar hou je wel aan onze huisregels.