Arena Triathlon Pack

Arena is terug in de triathlonsport. Terug? Ja, midden jaren ’90 was Arena al eens in de triathlonsport aanwezig met sponsoring van onder andere Dave Scott, maar deze aanwezigheid was slechts van korte duur. We zijn nu bijna 20 jaar later en verleden jaar heeft Arena al van zich laten horen door de sponsoring van het Eredivisie triathlonteam Tri-Mates met de opvallende oranje trisuits. Dit jaar wordt de collectie behoorlijk verder uitgebreid en kregen wij dit Arena Triathlon Pack in onze handen. En elke triatleet kent wel het probleem hoe je telkens alles weer een beetje overzichtelijk naar training en wedstrijden kunt meenemen.

Deze coole rugtas is ontwikkeld met de bedoeling een zeer veelzijdige rugtas te maken waarmee een triatleet in één tas alles naar de wedstrijd kan meenemen. Of dat voor elke triatleet ook daadwerkelijk gaat lukken blijft altijd de grote vraag, maar wat mij betreft zijn ze er goed in geslaagd om een veelzijdige rugtas te maken die zeker de concurrentie aan kan met de triathlontassen van andere merken zoals Zoot, 2XU, Tyr en Orca. Sterker nog, ik vind hem misschien nog wel beter.

De tas is voorzien van zoveel details dat het bijna niet op te noemen is. Daarom wat foto’s om een goed overzicht te geven van wat deze tas allemaal te bieden heeft.

IMAG0118

Zo ziet de tas er uit wanneer deze helemaal is ingepakt.

IMAG0119

Het bovenste vakje bestaat uit een mesh pocket voor wat kleingeld, je chipbandje, je NTB licentiepas, et cetera. Het vakje eronder is speciaal bedoeld voor een zonnebril en is daarom geheel gemaakt van een super zachte stof om je lens niet te beschadigen.

IMAG0121

Het voorste vak op de rugtas heeft vele mesh pockets en compartimenten waar je van alles in kwijt kunt. Wij hebben hier ter illustratie een zwembril, bars, runningschoenen en een visor ingepakt en er is nog genoeg ruimte over om nog veel meer zaken in dit voorste vak te stoppen.

IMAG0120

De onderzijde van de rugtas is het zogenaamde ‘wet compartiment’ en speciaal bedoeld voor je wetsuit. Past probleemloos wanneer je het een beetje mooi opvouwt.

IMAG0122

Het grote vak in de rugtas waar zonder problemen fietsschoenen, handdoek, trisuit en nog wat droge kleding in gestopt kon worden. Ook hier weer zichtbaar twee extra mesh pockets voor allerlei klein spul.

IMAG0123

Aan deze zijkant ook weer een mesh pocket waar wij de gels in gestopt hebben, maar erboven zitten ook nog speciale gel-loops waar je nog meer gels in kunt steken. De andere kant heeft een pocket voor een bidon.

De Arena Triathlon pack is een zeer complete rugtas waar elke triatleet op weg naar training of wedstrijd helemaal blij van gaat worden. De prijs is slechts € 69, en dat is in vergelijking tot vele andere merken beduidend goedkoper.

De tassen zijn o.a. verkrijgbaar in onze eigen triathlon226shop  in zwart/oranje,  zwart/blauw en zwart/limegroen, maar ook bij de betere triathlon- en zwemshops. 

Reageer

Reageren? Graag! Maar hou je wel aan onze huisregels.