Hugo Sinke zevende in triathlon Bone Island

KEY WEST (USA) – Na races in Amerika, Israel en Nieuw-Zeeland was vandaag in Key West (Florida) de vierde hele triathlon van dit jaar. De Amerikaan Guido Perez prolongeerde zijn overwinning van vorig jaar. Beste Nederlander was Hugo Sinke met 11:23.02 op een zevende plaats. Deborah Battaglia, die om de twee weken een hele doet, won bij de vrouwen.

De halve Ironman van Buffalo City, Zuid-Afrika is gewonnen door thuisfavoriet James Cunnama en Jodie Swallow. De Britse won de wedstrijd voor de vierde keer op rij. Na drie Belgische overwinningen moesten de zuiderburen genoegen nemen met een zevende plaats voor Bert Jammaer. De vier Nederlandse deelnemers eindigden in de middenmoot.

UITSLAGEN 
TRIATHLON KEY WEST (USA)
(Ironman afstand)
MANNEN ------------------------------
1 Guido Perez    USA 9.40.15
2 Edward Kimball  USA 10.37.01
3 Mason McGee    USA 10.37.05
VROUWEN -----------------------------
1 Deborah Battaglia USA 10.54.01
2 Brittany Vocke  USA 11.21.04
3 Casey Curtis   USA 11.28.03   
Bronnen / Links:
- Wim van den Broek, NTB-Persdienst

Reageer

Reageren? Graag! Maar hou je wel aan onze huisregels.

Één reactie

 1. Wim - 26 januari 2014:

  Hugo dus