[Advertorial] Tri-Run wetsuit-testdag 2014

Tri-Run-Wetsuittestdag-2014Zoals elk jaar organiseert Tri-run de grootste wetsuit-testdag van Nederland. Dit jaar vindt deze plaats op 30 maart 2014 en net zoals alle andere jaren werken we weer met twee groepen om de hoeveelheid deelnemers te spreiden zodat iedereen voldoende tijd heeft om de wetsuits van zijn of haar keuze te testen en te proberen. De testdag zal weer plaatsvinden in zwembad ‘De Lieberg’ in Hilversum.

Tijdens de testdag hebben we een groot aanbod van verschillende merken en mede om die reden de meest ideale manier om je nieuwe wetsuit aan te schaffen. Tijdens de wetsuit-testdag zullen onder andere de volgende merken aanwezig zijn:

Aquasphere – Arena – Orca – Sailfish – Zone3 – Zoot – 2XU
Hier moet u een keuze uit kunnen maken en er is voor elk wat wils: van de absolute topmodellen tot aan de starterswetsuits. Alle modellen en maten in dames en heren worden zoveel mogelijk door de merken meegenomen.

Tri-Run-Wetsuittestdag-2014-2

Om u te assisteren (mocht u daar behoefte aan hebben) staat er een team van experts voor u ter beschikking om u bij uw keuze te helpen. En natuurlijk bij het aan- en uitrekken want dat wordt na een paar wetsuits een steeds lastiger klusje.

De entreeprijs voor de wetsuit-testdag is € 10,00. Mocht u op de wetsuit-testdag een wetsuit aanschaffen of bestellen, dan wordt dit tientje weer in mindering op de aanschafprijs van het wetsuit gebracht en kost de testdag u niets.

Wanneer u zich opgeeft kunt u kiezen voor groep 1 of groep 2.
- Groep 1: 13:00 tot 15:15
- Groep 2: 15:15 tot 17:30

U heeft dus 2 uur en 15 minuten de tijd om de verschillende triathlon wetsuits te testen. Tijd genoeg om een wel overwogen keuze te kunnen maken. In de week voorafgaand aan de testdag ontvangt u per email een informatie-PDF met uitleg over de verschillende wetsuits en de prijslijst met de aanbiedingen die alleen geldig zijn op de wetsuit-testdag. In samenwerking met de aanwezige merken zorgen we voor een aanzienlijke voorraad. Mocht een wetsuit van uw keuze niet meer op voorraad zijn dan kunt het wetsuit wel gewoon bestellen. In geval van een complete betaling wordt het wetsuit dan kosteloos aan u toegestuurd. Normaal gesproken binnen 14 dagen na de wetsuit-testdag. Bij aanbetaling van 50% kunt u daarna het wetsuit ophalen in de winkel in Hilversum waarbij u dan de andere helft voldoet.

Heeft u verder nog vragen dan kunt contact opnemen met 035-6245475.

U kunt zich opgeven door een email met de Groep van uw voorkeur en uw complete NAW gegevens te sturen naar [email protected] U ontvangt daarna een bevestiging.

Graag tot ziens bij de
Tri-Run wetsuit-testdag 2014
30 maart

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

«