Step One Eredivisie triathlonteam kiest voor Wilier

Step One triathlonteamBORNE - Het Step One triathlonteam dat vorig jaar als zesde eindigde in de Lotto Eredivisie, zal de komende jaren het fietsonderdeel afleggen op een Wilier GTR met Fulcrum Racing Quattro wielen en Shimano Ultegra schakelsysteem. “Wij zijn erg blij met de ondersteuning van Bloemendal Fietsplus en Wilier voor de komende jaren. Het is fijn dat we op dit gebied geen omkijken meer hebben en dat alles voor ons geregeld is”.

De fiets is mede mogelijk gemaakt door teamsponsor Bloemendal Fietsplus en zij zullen ook het onderhoud verzorgen. Peter Bloemendal namens Bloemendal Fietsplus: “Als fietsspeciaalzaak zijn we continu bezig om ons te onderscheiden. We zijn dan ook erg blij dat we deze regionale talenten kunnen ondersteunen en kunnen helpen zodat ze op nationaal niveau kunnen presteren”.

Bronnen / Links:
- Pim ten Brinke
- Step One triathlonteam

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

«