Belgisch-Nederlandse samenwerking in Andalusië

BARENDRECHT/TURNHOUT – Na elkaar te hebben ontmoet in Ironman Kalmar in 2012, zijn viervoudig Nederlands kampioen Bert Flier en de Belgische drievoudig Kona-ganger Dirk Baelus gaandeweg steeds intensiever gaan samenwerken. Dit is nu uitgemond in een gezamenlijke clinic. Van 26 maart tot 9 april 2014 organiseren zij een twee weken durende ‘Andalusië Experience’. De ingrediënten: zwemmen, fietsen en lopen in een fantastische omgeving, gezonde en lekkere voeding, en rust en ontspanning. Dirk en Bert verzorgen de trainingen en geven workshops over training. De Belgische kok Jan Lansloot en zijn vrouw Lutgarde zijn verantwoordelijk voor de maaltijden. Zij hebben beide veertig jaar ervaring en een schat aan kennis over voeding.

Voor iedereen die geïnteresseerd is in een gezonde levensstijl verzorgt Tabitha Flier (voedingsdeskundige en lifecoach) een vitaliteitsprogramma. Partners van de atleten kunnen nu dus ook meegenieten. Dit traject zal met name bestaan uit wandelen, veel eigen tijd, stiltemeditaties en voedingsworkshops.

Bert Flier: “Deze stage is heel bijzonder. Experience is de rode draad. Met Jan en Lutgarde in de keuken is elke maaltijd een feest en proef en voel je wat goede voeding met je doet. Het vitaliteitsprogramma van Tabitha is bedoeld voor mensen die de volgende stap in een gezonde levensstijl willen zetten. Dirk en ik willen de atleten die meedoen inspireren en uitdagen grenzen te verleggen”.

Voor diegenen die nieuwsgierig zijn naar wat het allemaal inhoudt, is er op zaterdag 11 januari een Andalusië Pre-Experience met uitleg over het programma, een kennismaking met de crew en een workshop voeding. Jan en Lutgarde koken een drie-gangen maaltijd zoals je in Andalusië kunt verwachten.

Bronnen / Links:
- Bert Flier
- 3in1Sports

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

»