Nieuwe teammanager Davilexteam gezocht

Mirjam Weerd - Triathlon AmsterdamHet Davilex triathlonteam is op zoek naar een nieuwe teammanager. De nieuwe teammanager wordt de opvolger van de bekende Nederlandse toptriatleet Jan van der Marel. Na een flink aantal jaar houdt hij er mee op en wil hij het stokje doorgeven aan een gepassioneerde sportliefhebber die de atleten kan aansturen, contact onderhoudt met sponsoren en de communicatiewerkzaamheden coördineert. De nieuwe teammanager heeft affiniteit met (en is actief op) social media en ziet het als een uitdaging om het team in zijn geheel te laten groeien in de komende jaren.

Het Davilex triathlonteam bestaat momenteel uit vijf atleten die zich richten op de lange-afstandstriathlon. De visie van het Davilexteam is om de lange-afstandstriathlon te stimuleren en promoten in Nederland door het excelleren op de lange afstand in zowel binnen- als buitenland. Het doel daarbij is podiumplaatsen op NK’s, Challenge- en Ironman-wedstrijden. Het team heeft gezamenlijk vijf NK-titels op de middenafstand en lange afstand, meerdere podiumplekken en top-vijf resultaten in internationale lange-afstandswedstrijden. Er zit veel groei in het team en de intentie is om op termijn naast Erik Simon Strijk, Roeland Smit, Diederik Scheltinga, Bart Candel en Mirjam Weerd een zesde atleet toe te voegen.

Belangstellenden voor de functie van teammanager van dit Nederlandse topteam kunnen tot 20 november reageren door een email te sturen met motivatie naar davilexteam @ outlook.com.

Bronnen / Links:
- Mirjam Weerd
- Davilex Triathlon Team

Reageer

Reageren? Graag! Maar hou je wel aan onze huisregels.