Menno Koolhaas versterkt ProTriathlon team

Menno KoolhaasProTriathlon heeft er een nieuwe atleet bij: Menno Koolhaas. De atleet uit Amstelveen is per direct opgenomen in het team dat voor het volgend seizoen de pijlen weer richt op deelname in de Eredivisie. Met de versterking van de rangen met Koolhaas kunnen zij weer serieus mee gaan strijden voor de prijzen.

“Ik ben heel blij met het aanbod wat ik heb gekregen van ProTriathlon en haar sponsoren. Mijn doelen dit jaar zijn het halen van en presteren op EK en WK junioren. Daarnaast wil ik het voor mijn nieuwe team goed doen in de eredivisie”, aldus Koolhaas in een eerste reactie.

Beste prestaties van Koolhaas dit jaar waren onder meer een dertiende plaats in de European Junior cup in Vierzon, waarmee hij zich kwalificeerde voor het EK. Hij werd derde op het NK Junioren in Weert en 26e bij de sterk bezette elite race in Holten. Winst was er dit jaar voor Koolhaas in de triathlon van Weesp.

Bronnen / Links:
- ProTriathlon

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

2 reacties

  1. Kees - 16 november 2013:

    Wat kan jij toch zoete broodjes bakken!!!

  2. Frans - 12 november 2013:

    Ik heb hem een jaar of tien geleden nog gered bij een zwemloop in Nieuwkoop!!!
    Kijk nou wat daar van komt…een topatleet!!!