Triathlon226 krijgt nieuwe loot: Triathlon226 Shop

Triathlon226 ShopTriathlon226 presenteert vandaag haar nieuwste activiteit. Na de lancering van het magazine in het voorjaar (het eerstvolgende nummer verwachten we eind december uit te kunnen brengen) en de introductie van een wetsuit-verhuurservice, is het nu de beurt aan een triathlongerelateerde webshop: Triathlon226 Shop.

De webshop is een samenwerkingsverband van Triathlon226 met diverse winkeliers en importeurs die via deze nieuwe shop hun artikelen kunnen aanbieden. Triathlon226 Shop probeert hierbij een zo gunstig mogelijke prijs/kwaliteit-verhouding te handhaven en een zo breed mogelijk assortiment aan triathlonspecifieke materialen voor training en racing aan te bieden. Begonnen wordt met een bescheiden assortiment; in de komende periode zal de webshop nog verder worden uitgebreid omdat wij op dit moment ook nog met een aantal nieuwe partijen in gesprek zijn die hun assortiment mogelijk ook in de webshop willen gaan aanbieden.

Een van de belangrijkste overwegingen voor de lancering van de webshop is om op die manier via de opbrengsten daaruit tijd vrij te kunnen spelen voor de professionalisering van Triathlon226 als geheel. Momenteel draaien alle activiteiten van Triathlon226 - nog steeds - op de enthousiaste inzet van een kleine groep mensen die alle activiteiten naast hun dagelijkse werk in de lucht houden. Het is onze droom om met de site en het dit jaar nieuw gelanceerde magazine te professionaliseren, maar op basis van de (advertentie)inkomsten alleen is dat niet mogelijk. De koppeling van een webshop aan Triathlon226 zou net het kantelpunt kunnen betekenen.

Als start zijn er in de Triathlon226 Shop in ieder geval alvast een paar mooie openingsaanbiedingen. Onder andere in Sailfish wetsuits, kleding van Asics, Sugoi en Pearl Izumi, Lazer Tardiz helmen, Aquasphere zwembrillen en op bijna alle merken hardloopschoenen.

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

2 reacties

  1. Hans Geerts - 9 november 2013:

    Remi, even ter verduidelijking: de mailing die vandaag is verstuurd is geheel in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving. Alleen personen die in het recente verleden een betaalde dienst bij Triathlon226 / Triathlon226 Shop hebben afgenomen, zijn gemaild. Met andere woorden: personen die al een eerdere (klant)relatie met Triathlon226 hadden.

    We hebben echter nadrukkelijk NIET gemaild naar alle mailadressen die we tot onze beschikking hebben. De door bezoekers in de reacties en op het prikbord ingevoerde mailadressen zijn nadrukkelijk buiten onze mailing gehouden. Net als al onze redactionele contacten. Zoals het ook hoort. En blijft.

    Gelet op je reactie zullen we je van onze mailinglist afvoeren, aangezien het duidelijk is dat je er geen prijs op stelt.

  2. Remi - 9 november 2013:

    Wat ik echter wel een kwalijke zaak vindt, is dat de shop direct naar alle mailadressen die het tot zijn beschikking heeft een reclame-bericht stuurt, zonder dat hier toestemming voor is gevraagd.