Nieuwe triathlonbeurs in België: Triathlon-World

BRUSSEL (BEL) - Op zaterdag 16 november opent het Brussels Expo de deuren voor een nieuwe triathlonbeurs: Triathlon-World. Triathlon-World beoogt dé beurs voor triathlon en duathlon in België te worden, waarbij naast de triathlon- en duathlonsport ook de afzonderlijke disciplines aan bod komen. Triathlon-World wordt georganiseerd in verband met de Belgische Triathlon Federatie en de daaronder ressorterende Vlaamse en Waalse liga. Op de beurs worden onder andere fietsen, handbikes, sportkleding en -schoenen, trainings- en verzorgingsmaterialen, voedingsproducten, et cetera voorgesteld. Ook vinden er diverse lezingen, workshops en clinics plaats van een aantal Belgische (sport)wetenschappers. Bezoekers krijgen tijdens Triathlon-World een perfect overzicht van het huidige marktaanbod en de laatste nieuwe ontwikkelingen. Tevens zijn divers clubs en topatleten van de partij, en wordt het evenement opgeluisterd door een bijzondere ‘wereldrecordpoging’. De Belgische marathonzwemmer Brian Ryckeman wil op de beurs een scherpe tijd neerzetten op 10 km zwemmen in een tegenstroombad.

Entree voor Triathlon-World is 12 euro (10 euro bij vooraanmelding).

Bronnen / Links:
- Triathlon-World

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.