Bowers & Wilkins nieuwe hoofdsponsor Multi Triathlon Team

Multi-atleet Marcel Krijtenberg met het vers ondertekende contract voor de Abbey Road StudiosAALSMEER - Voor het komende wedstrijdseizoen tot aan 206 wordt Bowers & Wilkins de officiële hoofdsponsor van het Multi Triathlon Team uit Aalsmeer. De ondertekening van het contract vond plaats op bijna heilige grond: de Abbey Road Studios in Londen.

Bowers & Wilkins is een toonaangevend Brits bedrijf dat geavanceerde speakersystemen maakt voor onder andere hi-fi installaties, home cinema en hoogwaardige hoofdtelefoons.

Ondanks dat jarenlange hoofdsponsor Multi Supplies het stokje dus nu overdraagt aan Bowers & Wilkins, zal de ‘Paarse Brigade’ zich nog steeds blijven tooien met de inmiddels ingeburgerde naam (die immers multi-interpretabel is - no pun intended), zij het nu met de naam van de nieuwe hoofdsponsor ervoor.

Bronnen / Links:
- Bowers & Wilkins Multi Triathlon Team

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.