Marjolein Bil en Tim Dullaart nieuwe coaches 3in1Sports

014aMarjolein Bil en Tim Dullaart zijn deze zomer aangetrokken als nieuwe coaches van 3in1Sports. Samen met Bert Flier en Tabitha Dingjan (voedingsdeskundige en lifecoach) zullen zij de personal coaching verzorgen en ondersteuning bieden tijdens de clinics en trainingsstages van 3in1Sports.

Bert Flier: “3in1Sports begeleidt atleten op individuele basis. Onze persoonlijke benadering betekent dat we veel aandacht en tijd geven aan iedere atleet. Dat betekent ook dat er een maximum zit aan het aantal atleten dat ik als coach kan begeleiden. Met de komst van Tim en Marjolein kunnen we de persoonlijke aandacht blijven garanderen.”

Tim en Marjolein brengen de nodige theoretische en ervaringskennis met zich mee. Tim studeert fysiotherapie, is afgestudeerd aan het CIOS, trainde bij het NTC en heeft triathlonervaring op het hoogste niveau (dertiende bij het WK junioren, tweede bij het WK offroad bij de neosenioren en voormalig Nederlands kampioen offroad). Marjolein is laatstejaars student fysiotherapie en werkt bij ASICS als foot-advisor. Zij heeft een voorliefde voor de lange afstand (tiende in de Embrunman van 2011) en behoort tot de internationale top in trailrunning.

Bronnen / Links:
- Bert Flier
- 3in1 Sports

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.