If you can’t beat them, join them

Eddy LamersDie gedachte kwam gelijk bij Eddy Lamers op toen Team4Talent eerder dit jaar versterking zocht in de crew. Als triatleet had hij (naar eigen zeggen) binnen dit sterke team niets te zoeken, maar het leek hem wel wat om bijdrage te leveren aan de communicatie rondom het team. Een mooie kans om zijn vakgebied te combineren met zijn passie voor de sport. Hij was inmiddels al druk bezig voor het team, maar gisteren werd zijn toevoeging als crew-member aan Team4Talent dan officieel bekend.

Eerder dit jaar had Lamers aangekondigd te stoppen met wedstrijdsport omdat hij geen plezier meer beleefde aan wedstrijden en trainingen. Gelukkig was dat maar tijdelijk: een paar weken geleden deed hij weer mee aan de halve van Keulen en eindigde daar als derde.

En ondertussen blijft hij stiekem dromen: “Zou het niet een stunt zijn als een crewmember een keer een atleet van Team4Talent verslaat in een triathlon?”

Bronnen / Links:
- Team4Talent

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

  • Feedback / Tips?