Fundraiser-veiling voor Rob Veerman

veilingIn de aanloop naar de ‘Nacht van DE triathlon’ 2013 zullen in de komende weken een aantal bijzondere spulletjes geveild gaan worden. De opbrengst van deze veiling komt ten goede aan het steunfonds voor de Amsterdamse triatleet Rob Veerman. Als je nog niet weet wie Rob Veerman is, of waarom we deze veiling voor hem organiseren: klik dan hier.

We hopen met deze veilingen zo veel mogelijk geld bijeen te brengen voor Rob zijn droom om binnen afzienbare tijd weer actief deelgenoot te worden van de triathlongemeenschap als para-triatleet. Help hem daarbij, en bied mee op deze items. Laat je van je meest ruimhartige kant zien en laat daarmee ook zien waarin de kleine triathlongemeenschap groot kan zijn!

In de aanloop naar de Nacht kan er online geboden worden via de comments op Triathlon226. Als je wil bieden, geef dan in een comment bij het item in de veiling waar je op wil bieden jouw bedrag door en deze verschijnt dan meteen in de comment-list daaronder. Uiteraard kan er ook tijdens de Nacht zelf geboden worden, zowel online als live (als deelnemer aan de ‘Nacht’) vanuit het Huis van de Sport. Deze live biedingen zullen ook worden ingevoerd, zodat je altijd de laatste stand van zaken ziet!

Op welke spulletjes kan geboden worden:

chrissie wellington a life without limits1. Een gesigneerde versie van het boek 'A Life Without Limits' van Chrissie Wellington
Het verhaal van (en door) Chrissie Wellington. Ofwel: hoe een meisje uit Norfolk in 2007 bij donderslag de Ironmanwereld op zijn kop zette, Hawaii won, daarna maar bleef winnen en ondertussen de wereldbesttijd bij de vrouwen fors naar beneden bijstelde. Uiteraard voorzien van een handtekening van Chrissie herself.

Hoogste bieding t/m 10 oktober: 150 euro
As-The-Crow-Flies.jpg2. Een gesigneerde versie van het boek 'As The Crow Flies' van Craig Alexander
Het inspiratieboek van en over 'Crowie' de drievoudig Ironman Wereldkampioen. Een boek met mooie verhalen en geweldige foto's van de Australische topfotograaf Paul Robbins, dat het leven van een Ironmanprofessional portretteert. Voorzien van zijn persoonlijke John Hancock, uiteraard.

Hoogste bieding t/m 10 oktober: 100 euro
Adia Keser triathlonpak Irma Zwartkruis3. Een origineel Adia Keser triathlonbadpak van Irma Zwartkruis
Wie kent ze niet? Net als nu bij Team4Talent het geval is, was begin jaren 90 het Adia-Keserteam ongenaakbaar. In hun typische rood-witte outfits kwamen, zagen en overwonn dit team toentertijd bijna elke wedstrijd waar ze aan de start verschenen. Dit badpak is door Irma speciaal ter beschikking gesteld met de hoop en de verwachting dat het flink gaat opbrengen voor Rob Veerman. Dus bieden maar!

Hoogste bieding t/m 10 oktober: 50 euro
Jersey Lesley Paterson4. Een gesigneerd 2XU limited edition Lesley Paterson fietsshirt
Lesley Paterson is de regerend XTERRA-wereldkampioene en was vorig jaar tevens ITU cross-triathlon wereldkampioene. Ze werd het het WK cross-triathlon in ons eigen land onttroond door Helena Erbenova.

Hoogste bieding t/m 4 oktober: 40 euro
Triathlonpak Ben Allen5. Een race-outfit van de Australische XTERRA-topper Ben Allen
De outfit waarmee de Australiër in maar liefst 11 XTERRA World Championship Tour wedstrijden wist te zegevieren, alsmede drievoudig Oceanisch Triple Crown kampioen werd. Daarnaast heeft Allen ook diverse andere podiumplaatsen, waaronder in IM70.3 wedstrijden, in dit pak weten te bemachtigen. Een verdomd snel pakkie dus!

Hoogste bieding t/m 10 oktober: 55 euro
Jersey Conrad Stoltz6. Een Specialized limited edition Conrad Stoltz fietsshirt (gesigneerd)
De Zuid-Afrikaan is een begrip als het gaat om het offroad-werk. Hij is meervoudig XTERRA wereldkampioen en heeft totnogtoe alle vier de ITU cross-triathlon wereldkampioenschappen op zijn naam geschreven.

Hoogste bieding t/m 10 oktober: 135 euro
Loopshirt Victor Del Corral7. Een limited edition loopshirt van Victor Del Corral
Een functioneel loopshirt van cross- en LD-topper Victor Del Corral. Helaas niet voorzien van zijn handtekening, maar wel een exemplaar van zijn eigen limited edition wedstrijdkleding.

Hoogste bieding t/m 10 oktober: 30 euro
Spinergy achterwiel Jan van der Marel8. Spinergy-achterwiel van Jan van der Marel
Het Spinergy achterwiel waarmee Jan van der Marel in 1996 op Hawaii rondreed en hem mede bracht tot een prachtige negende plaats.

Hoogste bieding t/m 10 oktober: 100 euro
T4T trisuit Edo van der Meer9. Een Team4Talent trisuit van Edo van der Meer
Een Sailfish trisuit in de karakteristieke Team4Talent kleuren (editie 2012), uiteraard met Edo's naam erop.

Hoogste bieding t/m 10 oktober: 40 euro
Race Bib Danne Boterenbrood10. Het startnummer van Danne Boterenbrood in de IM 70.3 van Lanzarote vorig jaar
Het startnummer waarmee Danne alle andere vrouwen haar hielen liet zien tijdens de halve Ironman van Lanzarote vorig jaar november, haar eerste wedstrijd over een afstand langer dan de OD.

Hoogste bieding t/m 10 oktober: 15 euro
Gesigneerd T-shirt Chrissie Welllington11. Een door Chrissie Wellington gesigneerd TYR T-shirt
T-shirt, speciaal voor deze veiling gesigneerd door @Chrissiesmiles. Een echt collector's item!

Hoogste bieding t/m 10 oktober: 35 euro
ITU Cap Danne Boterenbrood12. ITU World Triathlon Series zwemcap van Danne Boterenbrood

Hoogste bieding t/m 10 oktober: 25 euro

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.