Edo van der Meer begint coaching met EDO Sports

EDO SportsAl langere tijd is Edo van der Meer al actief met het begeleiden van (tri-)atleten, maar met ingang van vandaag heeft hij officieel zijn bedrijf EDO Sports gelanceerd.

Van der Meer is al jaren een bekend gezicht in de triathlontop van Nederland en heeft als atleet de nodige ervaring op het hoogste niveau opgedaan. In eerste instantie in het nationaal topsportcentrum in Sittard op de Olympische afstand, en sinds drie jaar op de midden- en lange afstand. Daarnaast maakt hij sinds twee jaar deel uit van Team4Talent. Verder is hij actief bij de NTB als coördinator van het Jeugd & Juniorencircuit, verzorgt hij geregeld triathlonclinics op scholen in Limburg en is hij zwem- en fietstrainer bij de Maastrichter Studenten Triathlonvereniging ‘Ferro Mosae’ en studenten-wielervereniging ‘Dutch Mountains’.

EDO Sports is opgericht om duursporters van elk niveau te begeleiden. Triatleten, maar ook hardlopers en wielrenners kunnen bij EDO Sports terecht voor vakkundige begeleiding. Een individuele benadering en nauwe betrokkenheid zijn de belangrijkste speerpunten van EDO Sports. Zijn eigen ervaring als professioneel triatleet in combinatie met zijn theoretische achtergrond (studie Sportgezondheid bij de Hanzehogeschool Groningen) en zijn enthousiasme om mensen te begeleiden, zijn de handvatten waarmee hij aan de slag gaat. Door middel van gezamenlijke trainingen en aandacht voor zaken als techniek, voeding en het voorbereiden c.q. analyseren van wedstrijden probeert hij zijn atleten zo uitgebreid mogelijk te ondersteunen.

Naast individuele begeleiding organiseert hij ook trainingsstages, clinics en lezingen voor grotere gezelschappen en is hij in te huren als fietsgids voor het Zuid-Limburgse heuvelland.

Bronnen / Links:
- Edo van der Meer
- EDO Sports

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

»