Autocoureur Sebastiaan Bleekemolen debuteert in Maastricht

Sebastiaan BleekemolenMAASTRICHT - De bekende autocoureur Sebastiaan Bleekemolen zal tijdens de eerste editie van Maastricht debuteren op de triathlon. Bleekemolen, begeleid door Mathijm Wassink, is sinds anderhalve maand in training. “Aan mijn conditie twijfel ik niet, wel aan techniek en nieuwe spiergroepen die in actie moeten komen. Voor mij wordt het vooral de finish halen (waar ik niet aan twijfel overigens), plezier hebben en er een voldaan gevoel aan overhouden”.

Bleekemolen begeeft zich in goed gezelschap: de Britse Formule-1 coureur Jenson Button waagt zich met enige regelmaat aan een triathlon. Button heeft inmiddels zelfs zijn eigen wedstrijd: de Jenson Button Trust Triathlon, een fundraiser-wedstrijd voor ‘Help for Heroes’, een organisatie die zich inzet voor de ondersteuning van in missies gewond geraakte Britse militairen

Bronnen / Links:
- Ruud de Haan
- Triathlon Limburg

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.