Almeers Triathlon Circuit ondergebracht in nieuwe stichting Start2Finish

Start2finishALMERE - Eind augustus is de stichting ‘Start2Finish’ in het leven geroepen. De stichting is een voortzetting van het Almeers Triathlon Circuit (voorheen onderdeel van de Triathlon Vereniging Almere TVA) en heeft zichzelf het organiseren van sportevenementen en promotie van de (duur)sport als doel gesteld. Het betreft hier zowel complete sportevenementen als delen hiervan.

Met dit initiatief wil de organisatie verenigingen ontlasten bij het organiseren van wedstrijden en wil men tevens de wedstrijdsport in de regio naar een professioneler niveau tillen. Zowel de samenstelling van de organisatie als ook filosofie vanuit het vroegere ATC blijven verder ongewijzigd, waarmee zowel de recreatieve- als ook de professionele sporter op zijn of haar wenken bediend zal gaan worden. De stichting zal verder trachten de contacten met een aantal regionale verenigingen en organisaties te intensiveren. Het betreft hier organisaties vanuit diverse sportdisciplines. Voor het komend jaar staan in elk geval, in samenwerking met de Triathlon Vereniging Almere, de evenementen binnen het Almeers Triathlon Circuit op het programma (de [email protected] op 25 januari, de tijdrit op 13 april, de triathlon op 1 juni en de zwemloop op 22 juni)

Net als de voorgaande jaren staan deze vier wedstrijden op zichzelf, maar deelnemers die aan alle vier wedstrijden mee willen doen kunnen tevens meestrijden in het eindklassement van het Almeers Triathlon Circuit. Men dient zich hier dan echter wel vooraf voor op te geven.

Bronnen / Links:
- Merijn Schuurman
- Almeers Triathlon Circuit

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.