Tim Dullaart favoriet voor NK-titel crosstriathlon

Tim DullaartVLAARDINGEN - Titelverdediger Tim Dullaart zal zondag bij het NK crosstriathlon in Vlaardingen als favoriet van start gaan. De Rotterdammer won vorig jaar onder koude en natte omstandigheden in Vlaardingen zijn eerste NK-titel. In afwezigheid van regerend kampioene Judy van den Berg ligt de titelstrijd bij de vrouwen wagenwijd open.

Dullaart kwam medio juli zwaar ten val bij het WK crosstriathlon in Kijkduin, maar lijkt op tijd hersteld om zondag de strijd met de concurrenten aan te gaan. Eén van hen is kersvers nationaal masterkampioen Rob Barel, die op de mountainbike altijd een factor is om rekening mee te houden. De organisatie belooft een ten opzichte van eerdere jaren gewijzigd technisch parcours, waar de meester uit Overberg ongetwijfeld raad mee weet. Andere podiumkandidaten zijn Joost Christiaans, Lars van der Eerden en Jarrich van Woersem, die deze zomer in goede vorm steekt op de crossdiscipline.

Bronnen / Links:
- NK Crosstriathlon Vlaardingen

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.