Team4Talent heeft ruimte voor nieuw (schrijf)talent

Team4TalentTeam4Talent is op zoek naar nieuw talent. Vooralsnog niet als het gaat om de sportieve capaciteiten, maar wel als het gaat om mensen met een vlotte pen. Het team zoekt uitbreiding van hun redactionele ondersteuning. Dit houdt in het schrijven van nieuws- en persberichten, het redigeren en plaatsen van blogentries, het promoten van de T4T-site en het beheren van de social media.

Daarnaast zul je nauw samenwerken met de (web)marketeer, de videoproducenten en de fotograaf. Ook ben je betrokken bij de organisatie van evenementen en sponsoring en leer je hoe je een professioneel sportteam opzet. Deze baan is op vrijwillige basis waarbij de nadruk ligt op kennis delen, ervaring op doen en gebruik maken van elkaars netwerk.

Ben je initiatiefrijk, leergierig en enthousiast? Kun je uitstekend schrijven en wil je bijdragen aan een team wat volop in ontwikkeling is? Heb je kennis van de triathlonsport of ben je bereid je erin te verdiepen? Dan is Team4Talent iets voor jou, en neem dan contact op met Marloes Nijholt: mnijholt @ team4talent.com

Bronnen / Links:
- Cornelis Scheltinga
- Team4Talent

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.