Eerste Challenge Almere-Amsterdam nadert de 800 deelnemers

Challenge Almere-Amsterdam PosterALMERE - Met nog zo’n 2,5 maand te gaan tikt de teller van het aantal deelnemers bij de Challenge Almere-Amsterdam inmiddels bijna tegen de 800 aan op de hele en de halve afstand gezamenlijk. Daarbinnen bevinden zich inmiddels al 28 verschillende nationaliteiten. Vorig jaar rond dezelfde tijd telde de wedstrijd - toen nog niet verbonden aan het Challenge label - pas zo’n 200 inschrijvingen.
Voor de rest van het weekend staan er inmiddels ook ongeveer 500 atleten inschreven voor andere wedstrijden zoals de finale van de Eredivisie Triathlon en de Junior Challenge.

Twee weken gelden presenteerde huisdrukker Graficient tijdens de Business Club bijeenkomst van de SHT de nieuwe poster van dit jaar, en werd deze aangeboden aan de Almeerse sportwethouder Renee Peeters. Prominent in de poster aanwezig zijn de strijd tegen de wind, alsmede de winnaar van vorig jaar: Dirk Wijnalda.

Bronnen / Links:
- Jefry Visser
- Challenge Almere-Amsterdam

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.