Brons en Jongstra snelste in Nieuwe Niedorp

NIEUWE NIEDORP – Zevenvoudig winnaar Eric van der Linden liet zijn jaarlijkse wedstrijdje een keer lopen. Tijd voor nieuwe winnaars dus. Omar Brons, die seizoen al winnaar van verschillende sprintwedstrijden en de kwart van Almere, werd de overtuigende winnaar van de avondwedstrijd. Kort na Niels van Baar stapte hij uit het water om bij het fietsen de leiding te nemen. Bij het lopen kwam alleen atleet Matthijs Kunzel nog sterk opzetten. Routinier Sione Jongstra ondervond weinig tegenstand van plaatselijk favoriete Talisa van der Fluit.

UITSLAGEN 
TRIATHLON NIEUWE NIEDORP
(Sprint afstand)
MANNEN -----------------------------
 1 Omar Brons       56.38
 2 Emiel van Tongerlo   57.57
 3 Matthijs Kunzel    58.02
 4 Kolja Milobinski GER 58.54
 5 Jeroen Tiebie     58.57
 6 Peter van Egdom   1.00.41
VROUWEN ----------------------------
 1 Sione Jongstra    1.02.27
 2 Talisa van der Fluit 1.05.00
 3 Elianne Huitema   1.06.35 
Bronnen / Links:
- Wim van den Broek, NTB-Persdienst
- Triathlon Nieuwe Niedorp

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Één reactie

 1. Niels - 6 juli 2013:

  Een hele mooie en gezellige wedstrijd. Logisch dat die altijd snel is volgeboekt. Toch een tip aan de organisatie: Maak er volgend jaar maar een stayerwedstrijd van, want het is voor de NTB-ers ook niet leuk om zoveel mensen te moeten diskwalificeren.
  Oh wacht, er is helemaal niemand gediskwalificeerd.