Erik-Simon Strijk net naast podium in Challenge Rimini

RIMINI (ITA) - [updated] - De Challenge in het Italiaanse Rimini is gewonnen door Chris McCormack. De tweevoudig Hawaii-winnaar pakte tot dusverre dit seizoen naast de hoofdprijzen, maar wist in de Italiaanse stad Daniel Fontana in een bloedstollende eindsprint te verslaan. Erik-Simon Strijk hield zich in het sterke veld uitstekend staande. Hij kwam als vijfde over de finish. Aanvankelijk leek de Italiaan Massimo Cigana, die net voor hem finishte, gediskwalificeerd te worden voor hinderlijk fietsen. Uiteindelijk werd het besluit teruggedraaid en bleef de volgorde van aankomst onveranderd.

Bij de vrouwen was de Hongaarse veelvrate Erika Csomor te sterk.

UITSLAGEN 
TRIATHLON RIMINI (ITA)
(IM 70.3 afstand)
MANNEN -----------------------------
 1 Chris McCormack    AUS 4.01.57
 2 Daniel Fontana    ITA 4.02.00
 3 Alessandro Degasperi ITA 4.03.41
 5 Erik-Simon Strijk
VROUWEN ----------------------------
 1 Erika Csomor     HUN 4.39.34
 2 Daniela Riessler   GER 4.41.36
 3 Camilla Lindholm   SWE 4.44.32 
Bronnen / Links:
- Wim van den Broek, NTB-Persdienst
- Challenge Rimini

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.