Yvonne van Vlerken gaat in zee met Simplon

Yvonne van Vlerkens nieuwe Simplon Mr.TYvonne van Vlerken start komende zaterdag haar eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen op een volledig nieuwe tijdritfiets: de Mr.T van het Oostenrijkse merk Simplon, voorzien van carbon wielen van Enve. Met dit racemonster hoopt ze het komend seizoen nog betere prestaties neer te kunnen zetten. Van Vlerken is in haar nopjes met het nieuwe materiaal: “Ik ben blij met deze twee nieuwe partners die mij ondersteunen. Het zijn topmerken in aerodynamica, prestaties, functionaliteit en looks.”

Van Vlerken heeft na Abu Dhabi nog een stevig seizoen voor de boeg, met de Ironmans van Melbourne (24 maart), Hawaii (12 oktober) en Florida (2 november) en de Challenge Roth (14 juli) op het programma, en daar tussendoor nog een aantal IM 70.3 wedstrijden en de Half Challenge Kraichgau.

Bronnen / Links:
- Thomas Vonach
- Website Yvonne van Vlerken

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.