Rachel Klamer kiest voor Koga

Wouter Jager (algemeen directeur van Koga) overhandigt de fiets aan Rachel KlamerRachel Klamer wordt met ingang van morgen gesponsord door fietsfabrikant Koga. Het Nederlandse toptalent maakt een stormachtige ontwikkeling door, met onder meer een zilveren medaille op het EK In Holten in 2009 en een zesde plek op het WK in Auckland afgelopen jaar. Op de Olympische Spelen van afgelopen jaar in London moest ze genoegen nemen met een 36e plaats, maar de ogen zijn nu al voorzichtig gericht op de Olympische Spelen van 2016 in Rio.

Klamer zal de komende jaren het fietsonderdeel afleggen op een Koga Kimera met Edco-wielen en het Shimano Ultegra Di2 elektrisch schakelsysteem. De fiets is door Rachel persoonlijk samengesteld via het custom order programma Koga Signature.

Klamer: “Ik ben erg blij met de ondersteuning van Koga voor de komende jaren. Met de configurator van Koga Signature heb ik de perfecte fiets kunnen samenstellen zodat ik met vol vertrouwen de komende wedstrijden inga.” Ook voor de trainingen (zowel op de weg als op de mountainbike) zal Koga haar voorzien van het noodzakelijke materiaal zodat ze zich volledig kan focussen op haar sportieve doelen.

Het nieuwe triathlonseizoen is voor Klamer inmiddels goed begonnen. In haar eerste wedstrijd van het seizoen, de ITU African Cup-wedstrijd in Kaapstad, wist ze gelijk de overwinning te pakken. Haar eerstvolgende wedstrijd staat gepland op 6 april: de aftrap van de World Triathlon Series 2013 in Auckland. In Nederland staat ze op 29 juni aan de start in Holten tijdens het EK voor neosenioren.

Bronnen / Links:
- Aschwin Kruders
- Website Rachel Klamer

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.