Edo van der Meer verzorgt Embrun trainingsstage in juni

Dit jaar wordt op 15 augustus voor de dertigste keer de EmbrunMan triathlon gehouden. Het evenementenprogramma van de Alpenklassieker (met in het fietsparcours 5000 hoogtemeters, waaronder de beklimming van de Col d’Izoard) is daarom dit jaar uitgebreid tot een vijfdaags sportfeest. Dat begint al op zondag 11 augustus met een triathlon over de Olympische afstand, en eindigt op de vijftiende met de hele en een sprint. Mede ter gelegenheid van deze dertigste editie organiseert Edo van der Meer in de aanloop een trainingsstage ter plaatse. Deze verzorgt hij samen met psycholoog en runningcoach Ilse Bakker en met Bert Mulder.

In de week van 8 tot 15 juni zal Van der Meer de deelnemers voorbereiden op de deelname aan één van ‘s werelds zwaarste triathlons. In de trainingsweek zal naast het trainen van de wedstrijdonderdelen ook aandacht gegeven worden aan de voeding tijdens de wedstrijd en het mentale aspect. De invulling van het programma wordt afgestemd op eenieders niveau en wensen.

Deelname aan de Embrun-trainingsstage kost 325 euro, inclusief 7 nachten op camping ‘La Vieille Ferme’ in eigen tent of caravan, 7 keer ontbijt, lunchpakket en avondeten en uiterard de begeleiding. Als je liever niet je eigen kampeeruitrusting meeneemt, dan kun je gebruik maken van een ingerichte De Waard tent (met meerdere personen, maximaal 4) tegen een toeslag van 50 euro per persoon. En voor een toeslag van 70 euro kun je ook kiezen voor een slaapplaats in een appartement. Meer info is te vinden op de website van ‘La Vieille Ferme’. Daar is ook meer informatie over de invulling van de trainingsweek te vinden. Inschrijven kan tot 15 mei.

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Één reactie

  1. Edo - 11 april 2013:

    Er zijn nog een paar plaatsen vrij! Uitstekende voorbereiding op Stein, Almere, Frankfurt of Roth….