Team4Talent trapt seizoen af bij Canyon Bicycles in Koblenz

Team4Talent_thumbHUISSEN – Team4Talent zal komende vrijdag het nieuwe triathlonseizoen beginnen in Koblenz. Canyon Bicycles, de nieuwe fietssponsor van het team, heeft hier haar hoofdkantoor gevestigd. Team4Talent heeft afgelopen maanden een aantal nieuwe teamleden gekregen en de voltallige groep zal tijdens een grootse teampresentatie aan de pers voorgesteld worden.

De dag zal onder andere bestaan uit een openingswoord van Billy van den Ende, Country Manager Benelux bij Canyon, een presentatie van commercieel teamleider van Team4Talent André Kwakernaat, een rondleiding door de fabriek, interviews en fotoshoots. Ook zullen overige sponsoren bij de presentatie aanwezig zijn. Naast Canyon zullen kledingleverancier Bioracer, Virtuoos Sportsupplementen en wielenleverancier Fast Forward in Koblenz hun materialen aan de atleten overhandigen. Triathlonspeaker Ruud de Haan zal als dagvoorzitter het programma aan elkaar praten.

“We reizen met het hele team naar Koblenz om het seizoen 2013 feestelijk te beginnen”, aldus Kwakernaat. “We zijn blij met de uitnodiging van Canyon om langs te komen en de teampresentatie op hun hoofdkantoor te laten plaatsvinden. Het is de ideale locatie om te laten zien dat internationale bedrijven vertrouwen hebben in Team4Talent. Ik kijk er erg naar uit om, samen met onze sponsoren, de teamleden en andere geïnteresseerden, te proosten op een succesvol seizoen. Ik heb er alle vertrouwen in!”

Van den Ende: “Bij een professioneel team past wat ons betreft ook een professionele presentatie. Door het Canyon.home beschikbaar te stellen voor de pers willen we het signaal afgeven dat we hoge verwachtingen hebben van de samenwerking met Team4Talent en het professioneel gaan aanpakken. Topmateriaal gecombineerd met topatleten. De triathlonsport staat in Nederland nog in de kinderschoenen en wij willen er alles aan doen om deze sport naar een hoger niveau te helpen.”

Bronnen / Links:
- Anne Hendriksen
- Team4Talent
- Canyon Bicycles

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.