Team4Talent clinic loopt snel vol

team4talentHUISSEN - Gisterenmiddag opende Team4Talent de inschrijving voor de clinic die zij op 3 maart in Bussum organiseren. De eerste honderd aanmeldingen kunnen daaraan deelnemen, trainen met en advies krijgen van de mannen van Team4Talent. In de eerste uren liep de aanmelding vervolgens als een trein; zes uur na opening van de inschrijvingen waren er al bijna 75 inschrijvingen binnen. Wat tijdens het schrijven van dit stukkie de actuele stand is, is niet bekend, maar het aantal overgebleven plaatsen zal inmiddels zeer beperkt zijn. Belangstellenden zullen dus heel snel moeten zijn.

De clinic vind op 3 maart tussen 12.00 en 18.00 uur plaats in Bussum. Deelname kost 10 euro. Deze dag is bedoeld voor iedereen, ongeacht niveau. Tijdens de clinic word je ingedeeld in één van de drie groepen, waarbinnen minimaal twee atleten van Team4Talent je begeleiden tijdens de clinics rond zwemmen, fietsen en lopen. Het is ook mogelijk om kennis te maken met de materialen van Team4Talent en deze uit te proberen. Ook de sponsoren van het team werken namelijk mee aan deze dag.

Bronnen / Links:
- Team4Talent
- Facebook-pagina Team4Talent

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.