Gerrit Schellens race-director Triathlon Stein 2013

TVL Triathlon SteinSTEIN - Met ingang van 2013 zal Gerrit Schellens de functie van race-director bekleden bij de triathlon van Stein. Schellens, van origine geboren Nederlander, heeft zelf driemaal de wedstrijd gewonnen. Nog veel meer spreken zijn zes overwinningen van de hele triathlon van Almere tot verbeelding. Daarbij opgeteld de tweevoudige winst van de Ironman van Zuid Afrika, zijn tweevoudige Europese titel op de lange afstand triathlon en de talloze podiumplaatsen bij grote internationale lange-afstandtriathlons maakt Schellens een oud-triatleet met een enorme dosis ervaring, welke hij graag benut om de functie van race-director tijdens de Triathlon van Stein op een juiste manier in te vullen.

Nadat Frank Heldoorn onlangs te kennen had gegeven voor 2013 niet opnieuw de functie van race-director te kunnen invullen vanwege zijn te drukke bezigheden met zijn eigen coachingbedrijf, stond de Stichting Triathlon Stein voor een moeilijke keuze. De kennis en ervaring van Heldoorn zou immers niet zo een-twee-drie te vervangen zijn. Het profiel van de nieuwe race-director moest volgens het bestuur ten minste in de buurt komen van het profiel van Heldoorn. In Schellens heeft de Stichting Triathlon Stein als race-director een geweldige opvolger gevonden.

Bronnen / Links:
- Ruud de Haan
- Triathlon Stein

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.