Eddy Lamers domineert de halve van Westervoort

WESTERVOORT - Eddy Lamers heeft donderdag de vierde Sports Planet triathlon van Westervoort gewonnen. Hij bleef op de halve triathlon Mark Lodewijks en Bart de Bruine meer dan een kwartier voor en was ruim de snelste op alle onderdelen. Sarah Gitau was de enige vrouw op die afstand.

Spannender (en drukker) was het op de kwart triathlon, waar René Poppe Paul Verkleij bij het fietsonderdeel wist te lossen, waarna Poppe op het lopen niets meer te duchten had. Bernadette Lohman was de snelste bij de vrouwen. Op de achtste triathlon ging de winst naar Sjoerd Hermsen, die op het slotonderdeel de koploper totdantoe Maarten Peters wist in te rekenen. Snelste vrouw was Cindy Brussé, die nagenoeg gelijk met Peters als tweede overall uit het water kwam.

Bronnen / Links:
- Sports Planet Westervoort

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Één reactie

  1. Peter Bakker - 18 mei 2012:

    Top, Mark en Bernadette! Purmerend is nu al in topvorm. Dat beloofd wat.
    Peter Bakker