Triathlon24 vernieuwt en wordt Triathlonaccessoires.nl

VOLKEL - Triathlon24.nl, de triathlon-webwinkel van Sanden Sports, gaat over op een geheel vernieuwd platform: Triathlonaccessoires.nl. Niet alleen oogt de nieuwe site veel ruimer en rustiger, ook achter de schermen is er veel veranderd. De site heeft een geheel nieuwe engine gekregen, en heeft daarmee nieuwe mogelijkheden gekregen, zoals het maken van productvergelijkingen en uitgebreide selectiemethoden. Ook is het nu mogelijk om je online aankoop meteen te betalen met iDeal of Bancontact (voor België). Zoals voorheen al het geval was, heeft Triathlonaccessoires ook het Thuiswinkel waarborg.

Naast de webwinkel heeft Sanden ook twee fysieke winkels: een in Amstelveen en een in Volkel. Tot eind vorig jaar was deze nog gevestigd in Uden, maar per 1 december zijn de deuren van de nieuwe winkel geopend.

Bronnen / Links:
- Mark van der Sanden
- Triathlonaccessoires.nl

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.