Barel en Ittmann winnen tweede Team Grand Raid Nisramont

NISRAMONT (BEL) - Rob Barel en Machiel Ittman hebben zondag de tweede editie van de Team Grand Raid van Nisramont op hun naam geschreven. Vorig jaar moest het tweetal onder andere door een parcoursvergissing de overwinning laten aan Wouter Van Der Mast en Bart Schrooyen. De titelverdedigers kwamen dit jaar ook sterk voor de dag, ware het niet dat Schrooyen zich blesseerde tijdens de trailrun, het tweede onderdeel van de dag. Van Der Mast ging - buiten mededinging - solo door en kwam een paar minuten voor het winnende Nederlandse duo binnen.

De tweede plaats was voor Jef Dams en Johan Smolders. Ook zij begonnen sterk, met een tweede plek op het onderdeel kajakken. Na de trailrun rukten ze op naar de leiding in de wedstrijd, maar aan het einde van de eerste mountainbikeronde kreeg Smolders materiaalpech.

Bronnen / Links:
- 3athlon.be

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.