Orange is the new Cool (8)

Zij is Danne Boterenbrood, hij is Jan van Berkel. Samen maken ze deel uit van Team Nederland en strijden ze voor Olympische deelname in Londen 2012. Volg hier hun belevenissen, proef uit de NTC-keuken, smul van trainingsrecepten van de toppers en leef mee met hun raceavonturen. Danne en Jan nemen je mee van continent naar continent, van maand tot maand, op weg naar de berg Olympus. Kijk elke twee weken op de site voor een bijdrage van Jan of Danne. And remember folks….Orange is the new Cool!


De persoon achter de atleet

Achter elke atleet zit een persoonlijkheid. Tijd dus om uit te vinden wie de atleten echt zijn! Ik heb Sarissa de Vries en Maaike Caelers negen vragen voorgelegd. En denk nou niet dat ik ze vroeg wat hun favoriete discipline in de triathlonsport is ;-)

Welke pindakaas vind je het lekkerst?
S: Euroshopper-pindakaas
M: Geen pindakaas. Love Meat, Krokodil!

Moet een man zijn benen scheren?
S: Maakt mij niet zoveel uit, zolang een man zich er goed bij voelt, vind ik het best.
M: Maakt niet uit. Als zijn huidje er onder maar lekker zacht is.

Wat is de kleur van je geluksonderbroek?
S: Brengt hij nog geluk als ik dat zeg?
M: Die ligt nog in de winkel!

Wie is de beste kok van het team?
S: Iedereen heeft zo zijn specialiteiten, dus er staat eigelijk altijd wel wat lekkers op tafel.
M: Ik natuurlijk!

Ik reis altijd met…
S: Veel te veel spullen.
M: Een onderbroek.

Je spaart…
S: Punten voor de ITU ranking.
M: Money, Money, Money.

Als coach John wil dat ik iets doe, wat ik niet wil, dan…
S: Praten we daarover.
M: Ja ik weet het, “what doesn’t kill you, makes you stronger”.

Als je een powergel was, welke smaak zou je dan zijn?
S: Bosvruchten.
M: Ice Frapecino Soy Caramel. Yum yum.

Ik heb aan jullie karakters de bij en de krokodil toegewezen. Klopt dit?
S: Ja, de toekomst zal het uitwijzen…
M: Moet nog blijken!

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.