André Schaap start eigen coachingservice: mijntriathloncoach.nl

André Schaap, trainer bij triathlonvereniging de Zijl-Zwemsport in Leiden en was één van de hoofdfiguren in de documentaire ‘Dwaas of triatleet?’ die momenteel in delen op Triathlontv.nl te zien is. In het afgelopen jaar heeft hij onder andere Hanneke de Boer en Ingrid Eelkema gecoacht en gedurende dat hele traject is het plan ontstaan om daar meer mee te gaan doen. Hieruit is nu mijntriathloncoach.nl ontstaan.

Veel triatleten hebben naast het sporten gewoon een baan, gezin en sociale contacten. Desondanks lukt het veel triatleten alsnog om veel trainingsuren te draaien door zich in allerlei bochten te wringen. Resultaat is vaak dat het energieniveau daalt. Het sportplezier wordt minder en de prestaties gaan achteruit. Sommige van ons gaan dan nog meer trainen. Dit werkt zelden positief en vergroot de kans op overtraindheid.
Maar het kan anders. Door je beschikbare tijd effectiever te gebruiken kun je de balans weer terug brengen tussen werk, privé en sport en daarmee (weer) een positieve sportbeleving te krijgen. Mijntriathloncoach.nl kan daarbij helpen, en wel door:
- het geven van trainings- en voedingsadviezen
- het verzorgen van weekschema’s/maandschema’s gericht op jouw specifieke wensen en doelen
- meer te halen uit de trainingen
- een beter planning te maken door middel van een jaarplanning
- meer te halen uit wedstrijden door middel van een wedstrijdplan
- evaluaties en analyses van trainingen en wedstrijden

mijntriathloncoach.nl richt zich op atleten die niet, beperkt in of buiten clubverband willen/kunnen trainen. Ook duursporters die één van de drie sporten beoefenen kunnen bij mijntriathloncoach.nl terecht.

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

2 reacties

  1. jorn ekkel - 7 december 2011:

    als ik zon jaar schema wil wat zijn daar de kosten van groeten jorn ekkel doelen triathlon paar keer een kwart en achste gedaan maar kom niet verder

  2. Eddy - 23 november 2011:

    Ik ken Andre Schaap als bijzonder toegewijd en met veel kennis van zaken. Een echte aanrader voor diegene die concrete doelen wilt halen komend jaar!