Raelert-Broers maken hun opwachting in Zandvoort

ZANDVOORT - De nieuwe triathlon op het circuit van Zandvoort komende zomer krijgt waarschijnlijk een mooie aftrap. Sponsor K-Swiss is bezig om de gebroeders Raelert naar Zandvoort te halen. Of de beide toppers zelf zullen meedoen is op dit moment nog niet helemaal duidelijk. Het kan ook zijn dat ze alleen aanwezig zijn voor een ‘Meet-and-Greet’ sessie. In ieder geval heeft de wedstrijd met de aanwezigheid van Andreas (de nummer twee van Hawaii afgelopen jaar) en Michael (de tweevoudig wereldkampioen Ironman 70.3) twee geweldige namen op het affiche.

De website van de nieuwe wedstrijd is inmiddels in de lucht, en de inschrijving is inmiddels geopend.

Bronnen / Links:
Jeroen van Geelen
K-Swiss Circuit Triathlon Zandvoort

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.