»

SABIC verlengt sponsorcontract met Heleen bij de Vaate

STEIN - Ook de komende tijd kan Heleen bij de Vaate rekenen op de ondersteuning van haar oud-werkgever. SABIC heeft namelijk onlangs het sponsorcontract met de succesvolle triatlete uit Stein verlengd. Bij de Vaate is aan een uitstekend seizoen bezig. In juni schreef de triatlete ‘haar eigen’ SABIC Triathlon in Stein op haar naam en sleepte daarmee tevens de nationale titel in de wacht. En ook vijf weken later maakte ze met een tweede plaats indruk tijdens de Ironman in Zürich. Daarmee kwalificeerde ze zich voor de Ironman World Championships Hawaii, op 9 oktober aanstaande.

Bij de Vaate geeft vanaf Hawaii de volgende reactie op haar website: “Ik ben heel blij met de steun en het vertrouwen van mijn voormalige werkgever. Ze hebben me in 2007 de kans gegeven om de stap te maken naar full-prof triathlete. En ook in een moeilijk seizoen met blessures zoals vorig jaar is SABIC altijd achter me blijven staan. Daarom vond ik het natuurlijk ook extra mooi om dit jaar iets terug te kunnen doen door in eigen huis de NK-titel te pakken.”

SABIC is in de triathlonsport verder bekend als sponsor van de SABIC Triathlon Stein. Ook onder medewerkers van het bedrijf is de sport populair. Jaarlijks doen velen van hen individueel of in een trio-team mee aan de wedstrijden in Stein.

Bronnen / Links:
Rob de Hooge
Sabic Limburg
Website Heleen bij de Vaate

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.