Nieuwe sponsoren voor Ruth van der Meijden

Sinds begin juni 2010 wordt duatlete Ruth van der Meijden gesponsord door Triathlonwinkel.nl en SportCompressieShop.nl. Beide winkels zijn erg trots op het feit dat ze haar mogen sponsoren,en worden iedere keer verrast door de uitslagen en de progressie die ze nog steeds maakt. Ze zat al een tijdje tegen de Europese top aan en begin mei maakte ze de stap naar het hoogste podium. Toen pakte Van der Meijden met het nodige machtsvertoon de Europese titel op de korte duathlon in het Franse Nancy. Ze versloeg de laatste overgebleven concurrente in de laatste kilometer van het tweede looponderdeel en kwam solo over de finish. Van der Meijden is daarmee de eerste Nederlandse duatlete in bijna tien jaar die een medaille op een EK duathlon behaalt. In 2001 gebeurde dat voor het laatst, toen Irma Heeren Europees kampioene werd.

Van der Meijden gaat 2XU compressiekleding en 2XU trisuits gebruiken.

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.