Triathlonweb schakelt over in de vakantiestand

Met ingang van vandaag gaat Triathlonweb weer even in ‘vakantiemodus’. Dit betekent dat de komende weken het tempo en de hoeveelheid van de berichtgeving wat lager zal liggen dan tijdens de rest van het jaar. De redactie draait weliswaar door, maar even een paar weken op een wat lager pitje.

Hoewel beantwoording van uw berichten en de plaatsing van nieuws wat langer op zich kan laten wachten dan normaal, worden alle e-mailberichten wel ontvangen en gelezen! Blijf dus uw post sturen naar [email protected]. Vanaf eind juli zal de redactie van Triathlonweb - weer volledig uitgerust - de draad weer oppikken.

Vanwege de vakantiewaarneming worden de galerijen voor de fotowedstrijd in de komende drie weken even niet bijgewerkt. Foto’s kunnen echter wel gewoon worden opgestuurd! De ingezonden foto’s zullen echter pas eind juni in de galerijen geplaatst worden.

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

»
«